TURSKI OSVAJAČI

Okan Yalabik: Zavodnik bez premca

Da je Ibrahim-paša bio takav zavodnik kao što je Okan Yalabik (34), koji tumači njegov lik u “Sulejmanu Veličanstvenom”, sultanova sestra Hatice vjerojatno bi rastjerala cijeli harem – a ne samo kalfu Nigar. Turski glumac, kojem je tijekom 17-godišnje karijere najveću popularnost donijela uloga bahatog Sulej­ma­novog šurjaka i vojskovođe, partnerice mijenja poput čarapa.

Nije klasični ljepotan, no imidž zločestog dečka, koji se u slobodno vrijeme bavi fotografijom i svira bas gitaru, očito “pali”. Popis žena koje je zaveo poprilično je dug, a nijednom se nije oženio. Najbliže vjenčanju bio je s glumicom Hande Soral (25), s kojom je zaruke pre­kinuo u prosincu 2011., kad se zaljubio u kolegicu Selmu Ergeç (34), koja u “Sulejmanu Ve­­li­čanstvenom” glumi sultaniju Hatice.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o ljubavnom životu Okana Yalabika, kao i drugih “turskih osvajača” – Halita Ergença , Buraka Özçivita, Mehmeta Akifa Alakurta i Mehmeta Günsüra potražite u novom broju Glorije. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje .

Linker
25. travanj 2024 12:45