EMMA WATSON

Odustaje od glume

Britanska glumica Emma Watson (19) ozbiljno razmatra da odustane od glume, barem na neki dulji period vremena. Zvijezda proslavljena ulogom čarobnice Hermione Granger u filmskoj hit franšizi „Harry Potter“, spremna je sasjeći filmsku karijeru ako ne pronađe zadovoljavajuću ulogu.

-Nemam strastvenu želju za glumom. Dok ne naiđe nešto poput uloge Hermione, za koju sam osjećala da je preuzimanje te uloge pitanje života ili smrti, dok se ne osjetim tako ostrašćeno oko sljedećeg lika, ne želim glumiti – izjavila je za američko izdanje Teen Vogue časopisa. Glumica je također otkrila da se bori s hektičnim rasporedom promoviranja novog filma “Harry Potter and the Half-Blood Prince“ te nadosnimavanja još nekoliko dodatnih scena koja će biti uvršetene u franšizu.

-Mislim da nikad u životu nisam bila tako umorna. Doslovce dolazim u donjem dijelu pidžame na set snimanja. Natjeram se da se izvučem iz kreveta i odjenem prvu majicu koja leži na stolici – objasnila je atraktivna Emma koja s uz glumačke aktivnosti uspjela upisati na prestižno američko sveučilište Yale. Pri upisu je tvrdila da zbog studija ne namjerava odustati od glume.

-Jodie Foster i Natalie Portman uspjele su studirati i raditi. Mislim da je moguće uskladiti te obaveze i smatram da će me odlazak na fakultet u konačnici učiniti boljom glumicom. Želim iskusiti taj način života, rad na rokovima, suživot s ostalim studentima, to su stvari koje priželjkujem.

Linker
25. travanj 2024 21:05