PAMELA RAMLJAK

Odmor u društvu supruga

To što ima samo sedam dana godišnjeg odomora, ne brine previše Pamelu Ramljak (29), članicu grupe Feminnem. Naime, godišnji odmor, koji provodi u obiteljskoj kući u Ivan Dolcu na Hvaru u društvu majke Marije i oca Slavka te supruga Stojana Rakića (32) dobro će je pripremiti za aktivno ljeto koje slijedi.

– Prva avantura koja me čeka je tečaj Ronjenje s poznatima, koji u Vodicama organizira Kristijan Curavić. Okupit ćemo se sve tri Feminnemke. Ja se jako bojim, ali Kiki nas je za sudjlovanje pitao prije nego što sam se ja umalo utopila u Budvi, pa kad smo već obećale, nećemo odustati. Uostalom, Kristijan je obećao da će biti bezbolno te da će posebno paziti na mene – kaže Pamela koja će u morske dubine povesti i supruga Stojana, jer se manje boji kad je on blizu.

Njih dvoje pokušat će zaroniti barem na deset metara, ako ne i na petnest, koliko je predviđeno. Nakon Vodica, Feminnenke čeka niz koncerata po dalmatinskoj obali, nekoliko svirki na Mallorci sa Alexom Mangom, mladim Španjolcem s kojim su nastupale na Radijskom festivalu, a u kolovozu će prvi put zapjevati na Malti.

Maja Jurović

Linker
26. travanj 2024 09:43