NAPUNITE BATERIJE NA DORMEO NAČIN

Odmor i san kakav zaslužujete 365 dana u godini!

Kvalitetan, miran san važan je za zdravlje organizma, imunitet i naše raspoloženje. Nažalost, svakodnevne obveze, stres, ali i loše odabran asortiman za spavanje često dovode do nemirnih noći, isprekidanog sna, bolova u vratu te umora nedugo nakon buđenja.

Kako nam je, ipak, svima potreban san uz koji ćemo „napuniti baterije“ i buditi se spremni za nove izazove, Dormeo je pripremio nekoliko savjeta uz koje ćete upravo to postići.

Osnova zdravog i mirnog sna je dobar madrac . Stoga, ako se često budite tijekom noći ili se okrećete u krevetu možda je problem u loše odabranom asortimanu. Ukoliko ste i sami više puta osjetili neželjene posljedice lošeg i nekvalitetnog sna, Dormeo nudi savršeno rješenje! iMemory Silver madrac prvi je personalizirani madrac, dizajniran kako bi odgovarao baš vašim potrebama. Naime, njegova se jezgra sastoji od dva dijela različite tvrdoće, a jednostavnim okretanjem jezgre sami birate želite li spavati na mekšoj ili tvrđoj strani, neovisno o strani koju bira vaš partner. Uz tri zone udobnosti te 18 cm visine, iMemory Silver madrac pružit će vam bezbrižan i miran san svake noći!

Posteljina je također faktor koji doprinosi kvaliteti sna. Prilikom odabira posteljine obratite pozornost na materijal od kojeg je ona napravljena. Prednost bi trebala imati posteljina izrađena od prirodnih materijala – pamuka ili pamučnog satena, jer je ugodna za kožu, nježna na dodir i, jednako važno, lako se održava.

Ako ste i vi jedna od osoba koje prije spavanja provjere mail i društvene mreže ili zaspivaju uz upaljen TV, dobro razmislite o ovakvoj praksi. Za lakši san i ugodniju noć trebali biste usvojiti suprotnu rutinu, odnosno kretati na počinak uvijek u isto vrijeme, spustiti rolete i ugasiti svjetla, ali i TV, računalo i mobitel.

Prateći izazove modernog, brzog stila života često je teško „stati na loptu“ i opustiti se. Zato je dobro osmisliti svoj mali ritual opuštanja koji onda možete prakticirati kada vam je to potrebno, kako biste na počinak odlazili bez stresa. Dormeo vam u siječnju i veljači želi pružiti upravo takav odmor! Naime, ukoliko ste član Top Shopovog Kluba 5*, madrace iMemory Silver, Air Plus i Memory 2+12 Fresh možete kupiti uz 5% popusta, a uz kupnju dobivate poklon koji će vas dodatno razmaziti –wellness odmor za dvoje u LifeClass Termama Sveti Martin!

Potražite već danas više informacija o ovoj super ponudi i u 2016. godini relaksirajte se, obnovite um i tijelo i prepustite se vrhunskim užicima uz najluksuzniju ponudu iz Dormea!

Linker
27. travanj 2024 01:13