Instagram
ČIM GA JE VIDJELA

Odmah sam znala da je suprug onaj pravi

Slavna manekenka krasi ožujsku naslovnicu britanskog Voguea, a u intervjuu za modnu bibliju otkrila je da je od samog početka znala da je Tom Brady (37) prava osoba za nju.

Gisele Bündchen (34) i njezin suprug upoznali su se 2006. godine kada im je zajednički prijatelj organizirao spoj na slijepo.

– Odmah sam znala. Vidjela sam u njegovim očima da je osoba s integritetom koja vjeruje u iste stvari kao i ja – izjavila je slavna manekenka, koja je u nedjelju proslavila pobjedu njegovog tima u Super Bowlu.

Gisele i Tom u braku su od 2009. godine i imaju dvoje djece – petogodišnjeg sina Bena i dvogodišnju kćer Vivian, a slavna manekenka pomajka je Tomovom sinu Johnu (7).

Instagram

FOTO: Instagram

Slavna manekenka, koja je i prošle godine bila najplaćeniji model na svijetu, kaže da joj je glavni prioritet u životu majčinstvo.

– Dolazim iz velike obitelji i moji roditelji su bili puni ljubavi. Najvažnija stvar kao majci mi je da održim svoje obećanje – otkrila je Gisele i priznala da bi rado mijenjala svoj sadašnji život za život okružen životinjama na farmi.

– Kad bih mogla birati, bila bih bosonoga, okružena životinjama i živjela bih u kućici na drvu. Poput Tarzana i Jane, to je moj san. Najsretnija sam kad sam okružena prirodom – izjavila je slavna manekenka, koja fotografijama na svom Instagram profilu to i dokazuje.

Linker
16. travanj 2024 11:29