LEGENDARAN GLAZBENIK

ODLAZAK POP IKONE Preminuo legendarni Prince

Legendarni glazbenik preminuo je u 58. godini života u svom domu u predgrađu Minneapolisa, potvrdio je The Associated Press.

Nekoliko dana nakon što je hospitaliziran pa uskoro pušten na kućnu njegu, glazbenik Prince Rogers Nelson pronađen je mrtav na svom imanju.

Policija je pozvana na njegovo imanje u Paisley Parku u Minnesoti zbog smrtnog slučaja, a njegov predstavnik je samo kratko potvrdio informaciju.

Tijelo legendarnog glazbenika pronađeno je u njegovom studiju. Uzrok smrti još nije poznat. Slavni Prince prošlog je tjedna hitno hospitaliziran, te je početkom mjeseca otkazao dva nastupa, ali svoje je obožavatelje uvjeravao da je dobro te da se radi o malo težem obliku gripe.

Prince je rođen 1958. godine, proslavio se kasnih 70-ih, a najpopularniji je bio u 80-ima i 90-ima s hitovima Little Red Corvette,” “When Doves Cry,” “Let’s Go Crazy,” “Cream,” “Diamonds and Pearls” i “Purple Rain”. Njegovim glazbenim stilom dominirali su pop, R&B, soul i funk, a posljednji album HITnRUN Phase One objavio je prošle godine.

https://youtu.be/F8BMm6Jn6oU

Linker
27. travanj 2024 01:50