ROBBIE WILLIAMS

Odbacio obožavatelje i traži izvanzemaljce

Prijatelji i obožavatelji sve su zabrinutiji za britanskog pjevača Robbieja Williamsa (34), koji je posljednji put uživo nastupio prije više od godinu dana, a navodno već 83 dana nije napustio svoju vilu u Los Angelesu.

Bivši član grupe Take That, koji je nakon odlaska iz grupe nastavio još uspješniju solo karijeru te je postao jedan od pjevača s najvećim nakladama, bio je na glasu kao veliki zavodnik, a u jednom intervjuu izjavio je da je spavao s četiri članice ženskog benda Spice girls, no nije htio precizirati o koje četiri je riječ.

Nedugo nakon razlaza sa svojom posljednjom djevojkom, američkom glumicom Aydom Fields (28), zvijezdom sapunica, zbog koje se iz Londona preselio u Los Angeles, te boravka u klinici za odvikavanje od antidepresiva i alkohola, nekad seksepilni pjevač više podsjeća na kakvog beskućnika. Obrasle brade i nagomilanih kilograma, britanska zvijezda već dvije godine nije izdala novi album, a kako je i sam najavio, još se neko vrijeme ne planira baviti glazbom.

– Ove godine neću izdati album niti ću ići na turneju. Zaj*** to, prošla me zamalo ubila. Nečeg ipak možda bude ove godine. Možda skupim neke pjesme i stavim ih na internet. A o albumu ću razmišljati 2009. Narode, žao mi je – rekao je Robbie Williams razočaranim fanovima koji su se nadali da će ove godine, nakon dulje diskografske stanke, napokon izdati album i krenuti na turneju.

Za razliku od glazbe, Robbieja u posljednje vrijeme zaokupljaju izvanzemaljci te često kampira na mjestima gdje su se, navodno, spustio NLO. Tako tvrdi da je, jedne večeri, neobično svjetlo uletjelo u njegov studio u Los Angelesu, baš kada je radio, i istog trena “izletjelo” van dok je on u čudu ostao gledati u daljinu.

Kada je prije nekoliko mjeseci posjetio Nevadu, gdje se održavala konvencija o neobjašnjivim fenomenima, izjavio je kako se želi upustiti u istraživanje paranormalnog, jer je to “dobar način za popunjavanje rupe u životu i bijeg od pritiska slave”.

– Teško radim od svoje šesnaeste godine, izdao sam deset albuma u deset godina i to lagano uzima svoj danak. Jednostavno mislim da je vrijeme za odmor – rekao je Williams.

Gordana Kolanović

Linker
28. travanj 2024 16:49