AFP/Cropix
NA CRVENOM TEPIHU

Odabrana najbolje odjevena zvijezda 2015.

Časopis People sastavio je listu najbolje odjevenih žena ove godine, a na samom vrhu našla se slavna glumica čiji svečani, ali i ulični stil redovito nailazi na pohvale modnih kritičara.

Oskarovka Reese Witherspoon (39) našla se na vrhu liste na kojoj su svoje mjesto, između ostalih, dobile i holivudske zvijezde Julianne Moore, Kate Hudson, Emily Blunt i 15-godišnja Kiernan Shipka.

Reese Witherspoon arrives at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
Foto: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Slavna glumica često naglašava kako mora dobro paziti što će odjenuti s obzirom da je visoka samo 158 centimetara te zbog toga izbjegava jako široke haljince i kratke topiće jer smatra da bi u njima izgledala poput gljive.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Iako se People usredotočio samo na izdanja slavnih glumica s crvenog tepiha, Reese je definitivno zaslužila pohvale i za svoj svakodnevni stil u kojem je lako naći inspiraciju za savršen poslovni look.

JLP

FOTO:JLP

Linker
30. travanj 2024 15:00