KOBNE PILULE

Od predoziranja umro sin Sylvestera Stallonea

Sage Stallone (36) sin Sylvestera Stallonea (66) pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu, a oko njega su bila razbacane prazne bočice različitih tableta tako da se odmah posumnjalo na predoziranje, kako javlja portal TMZ.

Mladog glumca pronašla je kućna pomoćnica koja je odmah nazvala policiju i hitnu pomoć, ali za njega nije bilo spasa budući da je već neko vrijeme bio mrtav. Izvori bliski glumcu izjavili su za TMZ kako nije pronađeno oproštajno pismo te je samoubojstvo isključeno već se sumnja na slučajno uzimanje prevelike količine lijekova.

– Sylvester je slomljen od tuge zbog ovog iznenadnog gubitka sina. Njegovo suosjećanje i misli sad su sa Sageovom majkom Sashom. Sage je bio jako talentiran i divan mladić. Njegov gubitak osjećat će se zauvijek. – glasnogovornik Sylvestera Stallonea napisao je u priopćenju za medije.

Sage Stallone rođen je u prvom braku slavnog glumca sa suprugom Sashom Czack, a svoju je prvu filmsku ulogu ostvario u filmu Rocky V igrajući Rockyjevog sina Roberta.

Linker
11. travanj 2024 11:52