ELIZABETH HURLEY

Od glumice do poljoprivrednice

Britanska glumica i manekenka Elizabeth Hurley (44) zaboravila je na glamur dok je preko vikenda posluživala goste na štandu sa mesom s njezine farme u Costwoldsu. Posjetitelji seoskog sajma u Cirencesteru bili su iznenađeni kad su primjetili atraktivnu glumicu, zvijezdu filma “Austin Powers: International Man of Mystery”, kako marljivo radi na jednom od štandova.

Model kuće Estee Lauder posjetiteljima je ponudila janjetinu i govedinu s imanja Ampney Knowle u blizini Cirencestera, a pri prodaji su joj asistirali suprug Arun Nayar, njen brat Michael i sedmogodišnji sin Damian. Na lokalnom farmerskom sajmu sudjeluju sa svojim štandom još od veljače.

-Oduševljeni smo što smo postali dio ovog sajmišta, nema boljeg mjesta za kupovinu domaćih proizvoda – objasnila je holivudska zvijezda te objasnila zašto se toliko oduševila seoskim životom koji smatra puno seksiplnijim od boravka u gradu.

-Uzmimo primjerice, građevinare na selu. Grupa koja je nedavno radila na popravku naših štala bila je toliko privlačna, da su moje prijateljice svakodnevno putovale iz Londona samo da flertuju s njima – našalila se glumica.

Svestrana Elizabeth ne zazire od teškog rada i stalno je u potrazi za novim poslovnim iskustvima. Tako je nedavno pokrenula vlastitu dizajnersku liniju bikinija, kojoj je bila i zaštitno lice.

Linker
20. travanj 2024 17:29