JLP / Juliano-FK- Maciel/X17online.com
VRIJEME ZA OBITELJ

"Očajna kućanica" uživa u vožnji romobilom

Blizanke Savannah i Eden (7) uistinu uživaju sa svojom slavnom majkom Marciom Cross (52) koja nerijetko u javnosti pokazuje svoju zaigranu stranu.

Zvijezda serije Očajne kućanice izgledala je kao da se odlično zabavlja vozeći dječji romobil, dok kćeri hodaju iza nje, veselo prateći što njihova majka radi. Marcia je bila vrlo ležerno odjevena u sportsku odjeću i s malim bijelim šeširićem na glavi.

Glumica je jednom prilikom izjavila kako je vrlo angažirana oko svojih blizanki te ih često vodi na set, a ako se koji puta dogodi da ne može provesti dan s njima, ima grižnju savjesti i potrebu da nadoknadi propušteno.

Marcia Cross riding a scooter with daughters Eden and Savanah. May 20, 2014 X17online.com EXCL
/ Juliano-FK- Maciel/X17online.com

Foto: JLP

Kako bi u potpunosti bila predana ulozi majke, Marcia je na neko vrijeme uzela pauzu od glumačkih angažmana pa ju nismo imali prilike vidjeti u novim projektima od posljednje epizode Očajnih kućanica.

Sada kada su djevojčice malo veće, lijepa crvenokosa je krenula s novom pilot serijom Fatrick u kojoj će glumiti majku glavnog lika Patricka koji se suočava sa svojom prošlošću, kada je bio debeljuškasti dječak.

Marcia Cross riding a scooter with daughters Eden and Savanah. May 20, 2014 X17online.com EXCL
/ Juliano-FK- Maciel/X17online.com

Foto: JLP

Linker
18. travanj 2024 16:29