Sipa/Cropix
NISU BILE PRIJATELJICE

Obitelj Whitney Houston napala redateljicu njenog biografskog filma

Dugoiščekivani biografski film o Whitney Houston napokon je emitiran na televizijskoj mreži Lifetime, a reakcija obitelji prerano preminule glumice nije bila pozitivna.

I dok obožavatelji i kritičari imaju podijeljena mišljenja o filmu, njena obitelj neupitno je razočarana rezultatom rada redateljice Angele Bassett.

Film se fokusirao na Whitneyjinu turbulentnu vezu i brak s Bobbyjem Brownom, a snimljen je bez blagoslova njene obitelji koja smatra da je uradak napad na ostavštinu slavne pjevačice.

– Ako ćete pogledati ovaj film, imajte na umu da je Lifetime poznat po lošim biografijama preminulih zvijezda i pripremite se na najgore – objavljeno je na službenoj stranici preminule pjevačice.

– Oni su samo željeli priliku da dođu u centar pozornosti. Ali da na takav način prikažu nekog tko se unatoč brojnim izazovima trudio da živi dostojanstven život je potpuno pogrešno – stoji u priopćenju obitelji koja nije štedjela ni redateljicu Angelu – prijateljicu slavne pjevačice.

– Takvo iskorištavanje prijateljstva je nepoštivanje Whitney, ali i pljuska u lice njenim pravim i odanim prijateljima – zaključila je obitelj preminule glumice, koja je i za vrijeme snimanja filma često naglašavala da Angela i Whitney nisu bile toliko bliske kako je to redateljica željela prikazati.

– Neizmjerno poštujem nevjerojatan talent i uspjehe Whitney i Bobbyja te osjećam odgovornost u pričanju njihove priče – izjavila je Angela, s kojom je Whitney glumila u filmu Čekajući izdisaj.

Whitney je preminula 2012. u 49 godini života, a službeni uzrok smrti je utapanje. U njenom tijelu pronađen je i kokain, a cijeloj situaciji nije pomogla činjenica da je pjevačica imala srčanih problema. Uz kokain, u njezinom tijelu nađeni su i tragovi marihuane te niz lijekova, među inima i Xanax i Benadryl.

Za više vijesti iz svijeta poznatih i slavnih lajkajte našu Facebook stranicu!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=688273107957478&id=617958814988908

Linker
21. travanj 2024 11:55