VIDEOINTERVJU: MAKSIM MRVICA

Obitelj važnija od Olimpijade

Slavni pijanist Maksim Mrvica, sudionik je najveće sportske predstave na svijetu – Olimpijade. Naime, njegova četiri spota koje je snimio za kinesku nacionalnu televiziju već se tjednima vrte na malim ekranima kao najava olimpijskih do­gađaja. Osim toga, 33-godišnji šibenski klavirist blistave međunarodne karijere bio je glavna zvijezda grandioznog koncerta u gradu Ichangu, odnosno na pozornici podignutoj na obližnjoj brani Three gorges Dam na rijeci Yangtze, u povodu dolaska olimpijske baklje.

No, ovih dana Maksim Mrvica se odmara u Šibeniku, a s njim su supruga Ana i kćer Leeloo, koja je 1. kolovoza navršila tri godine. Od svojih cura rijetko se odvaja: ako je turneja dulja od dva tjedna, one ga prate, a ako je kraća – ostaju u Hrvatskoj ili u Londonu, gdje obitelj Mrvica živi veći dio godine.

Odmor je ipak na kratko prekinuo u nedjelju, kada je sa suprugom došao u Dubrovnik na promociju magazina GloriaGLAM te u razgovoru s Glorijinom novinarkom otkrio je kako provodi ljeto s obitelji te kako će zvučati njegov novi album nazvan “Pure“.

Linker
20. travanj 2024 08:22