VJEČNOST U BETONU

Obitelj Michaela Jacksona ostavila mu neizbrisiv trag

Tradicija započeta davne 1928.g. nastavljena je jučer u čast Michaela Jacksona, kojeg njegovi obožavatelji i nakon smrti smatraju kraljem popa. Jacksonova obitelj okupila se ispred Grauman’s Chinese Theatra i odala mu počast pred brojnim gostima. Sinovi Prince i Blanket ostavili su otisak njegovih cipela u betonu, a kćerka Paris isto je učinila sa legendarnim šljokastim rukavicama. Svo troje dodali su i otiske svojih ruku.

-Za mene, i mislim da govorim i u njegovo ime, ovo ovdje je životni uspjeh, ovome je težio – izjavio je Prince Jackson. Ova ceremonija dio je turneje Cirque de Soleila “Michael Jackson Immortal World Tour”, na kojoj je poseban gost bio mladi Justin Bieber, za kojeg Paris Jackson smatra da bi bio odličan učenik kralja popa.

-Želim biti toliko savršen, želim, znate, biti najbolji što mogu biti, to je Michael radio, uvijek je htio biti najbolji što može – poručio je Bieber. Michaelov brat Jackie najavio je da će se pored otisaka koje su ostavili njegova djeca postaviti i cementni blok u kojem je sam Michael ostavio svoje otiske za propali projekt Staze slavnih u Las Vegasu.

Linker
19. travanj 2024 19:07