Sipa/Cropix
OTKRIVENA GLUMAČKA POSTAVA

Novi ˝Ratovi zvijezda˝ sa starom ekipom

Napokon su potvrđena glumačka imena koja će biti dio postave dugoočekivanog nastavka Ratova zvijezda: Epizoda 7, a na oduševljenje velikog broja obožavatelja vraća se dio originalne glumačke postave.

Harrison Ford (71) vraća se kao Han Solo, Mark Hamill (62) kao Luke Skywalker i Carrie Fisher (57) kao princeza Leia. Od stare glumačke postave tu su i Peter Mayhew (69) u ulozi Chewbacce, Kenny Baker (79) kao R2-D2 i Anthony Daniels (68) kao C-3PO.

Redatelj filma je J.J. Abrams (47), a novi nastavak trebao bi na velike ekrane stići u prosincu 2015. godine.

– Jako smo uzbuđeni što napokon možemo objaviti glumačku postavu – izjavio je redatelj i objavio da će, osim već poznatih lica, u filmu nastupiti i manje poznati glumci poput Adama Drivera (30), Oscara Isaaca (35), Daisy Ridley, Johna Boyegae (22) i drugih.

Facebook/Star Wars

FOTO: Facebook

– Sjajno je, ali istovremeno i nadrealno, gledati obožavanu originalnu postavu i odlične mlade glumce kako ponovno oživljavaju taj svijet. Sa snimanjem počinjemo za nekoliko tjedana, a svi će se potruditi da obožavatelji budu ponosni – rekao je J.J. Abrams.

Harrison Ford nedavno je gostovao u showu Jimmyja Kimmela gdje nije želio odgovarati na nikakva pitanja publike o popularnom serijalu, a na kraju je izjurio iz emisije jer se posvađao s Chewbaccom.

Pogledajte video!

Linker
25. travanj 2024 14:43