pr
SVESTRANI GLUMAC

NOVI POSAO Slavko Sobin kreće u radijske vode

Glumac Slavko Sobin okušat će se u novom poslu – onom voditeljskom i to na Narodnom radiju gdje će se prodružiti Nives Čanović u jutarnjoj emisiji.

‘Jutro uz Narodni’ tako dobiva pojačanje – Slavko, kojeg smo nedavno pratili u seriji ‘Crno bijeli svijet’ kao energičnog Žungula, i njegova stara prijateljica i kolegica Nives animirat će naciju svako jutro na frekvencijama Narodnog radija.

Slavko i Nives zajedno su snimali seriju ‘Dolina sunca’ o čemu Slavko pokajnički kaže:

– Tamo sam joj bio užasan partner, sad se napokon mogu iskupiti. Radio sam dosta poslova u zadnjih deset godina, od konobarenja do glume koja je i dalje na prvom mjestu, a kako rado prihvaćam nove izazove uskočio sam ravno i u ovaj. Nadam se da ću vam biti ugodno čim se probudite – kaže Slavko.

– Slavko je pravi izbor jer odlično kuha kavu, poslušan je kad treba otići do pekare, ali je i poznat po najvećem broju izgovorenih gluposti u mjernoj jedinici vremena što vjerujem da će našem showu donijeti novu dinamiku. A i ljepše je kad znaš da još nekome zvoni budilica u 4:30 – rekla je Nives koja je posljednjih mjeseci sama vodila ‘Jutro uz Narodni’.

Nives i Slavko u eteru Narodnog radija bit će od ponedjeljka do petka, od 6.00 do 9.00.

Linker
20. travanj 2024 13:51