LAKŠE SE DIŠE

Novi početak Danijele Dvornik

Kad žena u srednjim godinama smršavi deset kilograma, stavi porculanske navlake na šest prednjih zubi, a nakon toga planira još i akciju kod plastičnog kirurga, prvo što svi pomisle je – da se zaljubila. No, 43-godišnjoj Danijeli Dvornik , udovici glazbenika Dine Dvornika , ljubav nije na pameti. Na drastičnu promjenu izgleda odlučila se, kaže, isključivo zbog sebe. A ono što je nekoć mrzila iz dna duše – vježbanje i znojenje u teretani – u njezinom se slučaju pokazalo i kao vrlo uspješna psihoterapija.

– Znam da će mnogi ljudi pomisliti kako sam odlučila smršavjeti jer želim krenuti u potragu za nekim bogatim frajerom koji će me oženiti, i tako riješiti sve svoje probleme. No, trenutačno mi se čini da Dina u mom srcu nitko ne može zamijeniti. Ovo je moja borba s teškim stvarima koje su mi se dogodile, s gubitkom voljene osobe, sa samom sobom.

Netko tko tako što nije sam prošao, teško će to moći razumjeti. Pokušavam naći novi smisao života, biti pozitivna, olakšati si muke. Teretana je moj odušak, ventil kroz koji izbacujem negativnu energiju – rekla je Danijela, koja dodatnu radost i motivaciju sa skidanje još najmanje osam kilograma pronalazi u tome što ponovno stane u haljine koje su joj godinama visjele u ormaru.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Kako je Danijela Dvornik skinula deset kilograma, kako se sad osjećašto ju najviše veseli i koji su joj planovi za budućnost pročitajte u novom broju Glorije (br. 830), koji je na kioscima od 2. prosinca ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
23. travanj 2024 14:13