CHARLIE SHEEN

Novi holivudski blizanci

Nakon tri kćeri, zvijezda serijala ‘Dva i pol muškarca’ dobio je blizance kojima su on i supruga, agentica nekretnina Brooke Mueller Sheen nadjenuli imena Max i Bob prenio je People magazine.

– Dečki i Brooke osjećaju se odlično. Charlie je presretan jer nakon triju kćeri konačno je dobio sinove – izjavio je Sheenov publicist Stan Rosenfield.

Glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogom u filmu „Odred smrti“ Olivera Stonea, u prethodnoj vezi s Paulom Profitt dobio je kćer Cassandru, koja danas ima 23 godine, dok iz braka s glumicom Denise Richards ima kćeri Sam (3) i i Lolu (2).

– Brooke je najbolja pomajka mojim kćerima Cassandri, Sam i Loli. Gledajući njenu ljubav i posvećenost njima, siguran sam da će biti divna majka našem djetetu – izjavio je Sheen nakon što je saznao da će ponovno postati otac.

Postavši roditelji blizanaca, Sheen i njegova supruga pridružili su se brojnim holivudskim zvijezdama, kao što su Angelina Jolie i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Marc Anthony, Julia Roberts i Danny Moder, koji su također postali roditelji blizanaca.

Charlie Sheen četiri je godine bio u braku sa zvijezdom filma o James Bondu “Svijet nije dovoljan”,a značajne uloge ostvarila je i u filmovima „Mrak film“ i „Divlja igra“. Uslijedio je burni razvod u kojem su, donedavni partneri blatili jedno drugo po medijima ne bi li dobili skrbništvo nad kćerima. Denise je supruga optužila da ima problema s alkoholom i kockom a on nju da je netalentirana glumica koja ništa ne radi.

U svibnju ove godine, Sheen se oženio Brooke Mueller, posrednicom u poslovima s nekretninama, na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu.

Linker
27. travanj 2024 17:26