GLORIA PROMO

NOVE TENISICE SALOMON X-CELERATE GTX®

Potraži svoj City Trail u svim vremenskim uvjetima s novom fleksibilnom GORE-TEX® membranom!

Volite svaki dan trčati svoj ustaljeni krug? Želite nov i zanimljiv trkački izazov? Možda volite utrke ili samo želite biti u formi. Planine i stijene vas nadahnjuju i tražite sličan doživljaj u vašoj svakidašnjoj okolini…

CITYTRAIL™ je neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih staza u svakom gradu. Betonski grad želimo pretvoriti u zanimljiv poligon za trčanje, gdje smo uvijek u potrazi za novim mogućnostima napredovanja u treningu – tražimo nove staze za trčanje, različite podloge i zanimljive lokacije, za koje još ne znamo da postoje. Otkrijte bezbrojne mogućnosti u vašoj okolini, kad skrenete sa svakidašnje staze. Podloge i tereni se tada mijenjaju od asfalta, stepenica do prirodnih šumskih staza. CITYTRAIL™predstavlja slobodu, avanturu i zabavu u urbanoj okolini.

Za otkrivanje novih, neuobičajenih i raznolikih urbanih staza u svim vremenskim uvjetima, Salomon je za jesen pripremio nove CITYTRAIL™ tenisice za trčanje X-CELERATE GTX ®, koje omogućavaju slobodu kretanja i iznimnu svestranost.

Bez obzira da li ćete u trčanju gradom naići na mokar asfalt, snijegom prekrivenu travu, stazu od kamenih kocaka ili otpalo lišće, uz vodootporne i prilagodljive tenisice X-CELERATE GTX® uvijek ste spremni za nove urbane avanture. Ne plašite se novih avantura u svom gradu i počnite trčanje ispred vaših ulaznih vrata, nastavite dalje ulicama koje će vas dovesti do novih i raznovrsnih trkačkih dogodovština u svim vremenskim uvjetima.

CITYTRAIL tenisice za trčanje X-CELERATE GTX® nude optimalnu kombinaciju amortizacije i okretnosti, kao i zaštite i odličan obuhvat stopala. Savršen i točan obuhvat stopala daje kombinacija Sensifit™ sustava i Quicklace® kevlarskih vezica, koja drži stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme dok trčite. Contagrip® potplat garantira savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti u različitim vremenskim uvjetima. Zbog materijala i načina izrade, tenisice su iznimno prilagodljive i pouzdane, a reflektirajući dijelovi na svim stranama tenisice omogućavaju sigurnost u trčanju po mraku. Nova integrirana GORE-TEX® membrana daje prozračnost i zaštitu u lošim vremenskim uvjetima, a istovremeno je puno fleksibilnija. Krajnji rezultat je savitljiva, vodootporna, prozračna i udobna tenisica za trčanje. Bez obzira kud vas odvede trčanje po vašem gadu, uvijek ćete biti dobro opremljeni.

Salomon CITYTRAIL – OSJETI SLOBODU U SVOJEM GRADU – više na VIDEO snimci:

http://tv.jutarnji.hr/video/show/1cd2747eb424bb360cb0afecd0361832

Linker
17. travanj 2024 06:00