SRETAN I ISPUNJEN

Novak Đoković: Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osjećaja na svijetu

Najbolji tenisač svijeta i njegova supruga Jelena Đoković (28) ekskluzivne fotografije i priču s vjenčanja prodali su britanskom magazinu Hello! za koji je Novak Đoković (27) izjavio kako nije mogao poželjeti ljepši život.

– Osvojio sam Wimbledon, oženio se i pripremam se za ulogu oca, što više mogu poželjeti – ispričao je srpski tenisač britanskom magazinu.

Novak i Jelena vjenčali su se u elitnom crnogorskom ljetovalištu Svetom Stefanu, a Novak je priznao da mu je prizor njegove voljene u vjenčanici oduzeo dah:

– Kad sam je vidio u vjenčanici, kako hoda premi meni i smiješi se… izgledala je poput anđela – rekao je zaljubljeni tenisač u ekskluzivnom intervju magazinu Hello!.

– Želio sam da taj trenutak traje vječno: bio sam potpuno fokisiran na nju, njezin osmijeh i naše dijete. Bio je to doista savšen trenutak – izjavio je Novak.

Jelena je rekla kako je bila vrlo nervozna pa joj je cijela ceremonija malo u magli:

– Odmah sam zaplakala kad sam ga ugledala – ispričala je Novakova supruga.

– Bila sam neopisivo sretna, a zbog trudnoće teže kontroliram emocije pa sam morala zaplakati – rekla je Jelena dodavši da je blagoslovljena što je Novak njezin suprug i da nije mogla poželjeti boljeg partnera.

Mladi par ispričao je kako je ceremonija vjenčanja ispunila sva njihova očekivanja te da je taj događaj za njih bio vrlo emotivan i ostat će im zauvijek u pamćenju.

Par je još prije vjenčanja najavio da će fotografije s vjenčanja prodati, a novac uplatiti u Zakladu Novak Đoković koja pomaže djeci, a koju Jelena vodi.

– Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osjećaja na svijetu – zaključio je uzbuđeni tenisač koji je samo nekoliko dana prije osvojio svoj drugi Wimbledon.

Linker
21. travanj 2024 20:12