Sipa/Cropix / SIPA
PRVA LJUBAV

Nova žena u obitelji Beckham

Victoria Beckham (40) više nije jedina žena u životu svog najstarijeg sina; Brooklyna (15) pronašao je svoju prvu ljubav, mladu glumicu Chloe Moretz (17).

U intervjuu za Company magazine, Chloe je otkrila kako ona i Brooklyn zajedno uživaju u skateboardingu, ali imaju različite stilove kada je u pitanju sport.

– On puno riskira i hrabar je, dok ja idem polako i pazim da ne padnem – otkrila je o zajedničkom hobiju mlada glumica, a izvor blizak obitelji paru za Daily Mail otkrio je kako mladi par uživa i u aktivnosti koja je do sada bila rezervirana samo za članove obitelji Beckham – SoulCycle.

– Voze bicikl zajedno i jako su slatki. Međusobno se bodre i natječu – izjavio je izvor te pojasnio kako mladi Brooklyn u pratnji uvijek ima jednog roditelja, ali kako se i David i Victoria slažu s ljubavnim odabirom najstarijeg sina te im uvijek nakon kratkog čavrljanja daju vremena da budu sami.

U posljednjem pojavljivanju u javnosti, mlada glumica pokazala je i dobar stil, koji će se zasigurno svidjeti Victoriji. Odjevena u uske crne hlače i rezani top s neobičnim rukavima, Chloe je došla na snimanje emisije Jimmy Kimmel Live te sve fanove oduševila izgledom, ali i vidno zaljubljenim pogledom.

Linker
29. travanj 2024 00:00