OGRANIČENO IZDANJE

Nova ograničena kolekcija - Razigrani trešnjini cvjetovi

Buđenjem prirode na grančicama drveća trešnje pojavljuju se delikatni bijeli cvjetovi koji svojom zadivljujućom ljepotom poput cvjetne simfonije vladaju provansalskim voćnjacima. Cvjetovi se ushićeno otvaraju dočaravajući nam razigran miris iskričave svježine pozivajući nas da slavimo život.

L’OCCITANE trgovac mirisima iz Provanse, utjelovio je u svom novom mirisu iskričavo razigranih nota, veličanstveno buđenje prirode: Folie Florale mirisna je interpretacija prvog mirisa iz kolekcije Trešnjin cvijet.

Samo jedan pogled na staklenu bočicu razotkriva živahnu narav prirode. Reljef raznobojnih raskošnih cvjetova utkan je u ovu staklenu bočicu i krasni novi trešnjin miris. Miris izaziva nosnice gornjim notama bergamota i mandarine koji potom slabe pod dodirom trešnjinih cvjetova. U cvjetnom zagrljaju potom se stapaju ruža i ljubičica, a snagu mirisu razotkriva suptilni mošus u donjim notama. Miris Folie Florale – Razigrani trešnjin cvijet namijenjen je mladim ženama punim optimizma i životne energije.

L’OCCITANE je za Folie Florale miris koristio jedinstveni prirodni ekstrakt iz trešnjinih cvjetova ručno ubranih u provansalskoj regiji Luberon. Taj dragocjeni ekstrakt upotpunjuje miris prirodnim, voćnim i osvježavajućim mirisom. Folie Florale miris je buđenja prirode te nas asocira na nove, bezbrižne i optimistične početke.

Gel za tuširanje – Razigrani trešnjini cvjetovi

Uživajte u iskričavom, voćnom i svježem mirisu! Gel za tuširanje nježno čisti kožu i sadrži njegujuće mikroperle koje se tope na koži te otpuštaju agense sa zaštitnim djelovanjem.

Mlijeko za tijelo – Razigrani trešnjini cvjetovi

Mlijeko za tijelo, obogaćeno karite maslacem, hidratizira kožu i obavija je velom svilenkaste mekoće. Koža je omekšana i nježno parfumirana voćnim, svježim i iskričavim mirisom, obogaćenim cvjetnom vodicom nježnih cvjetova trešnje.

Krema za ruke – Razigrani trešnjini cvjetovi

Krema za ruke, obogaćena karite maslacem, pomaže nahraniti i nježno zaštititi kožu ruku. Koža je meka i obavijena profinjenim voćnim, svježim i iskričavim mirisom.

Svi proizvodi dostupni od 8.veljače u L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.locitane.hr

Linker
25. travanj 2024 03:13