IVANO BALIĆ

Nova ljubav rukometnog genijalca

Rukometaš Ivano Balić (29), koji se s reprezentacijom plasirao u polufinale Svjetskog prvenstva, opet je zaljubljen. Naime, nakon razvoda 2006. od supruge Ivane s kojom je bio u braku sedam godina i s kojom ima sina Dina, nije se u javnosti pokazivao s drugom ženom, ali izgleda da je sada njegovo srce osvojila Zagrepčanka Maša Pavleković. Lijepa 26-godišnja pravnica udana je za trgovca automobilima Hrvoja Pavlekovića i s njim ima dvoipolgodišnjeg sina Rudija, ali više ne živi sa suprugom i u tijeku je njihova brakorazvodna parnica.

Sudeći po izjavama njihovih zajedničkih prijatelja Ivano i Maša jako su zaljubljeni i u vezi su već nekoliko mjeseci, prenosi tjednik Extra. Maša je na internetskoj stranici Facebook pod svoj status upisala da je u vezi tek sredinom siječnja ove godine, a dopisujući se s prijateljicama komentirala je da je njezin dečko najbolji na prvenstvu te kako joj nedostaje otkad je u Splitu.

Novi par se navodno najčešće nalazi u njegovom stanu koji je dobio na korištenje od rukometnog saveza, a nerado izlaze na javna mjesta. Od supruge Ivane, rukometaš se rastao zbog razdvojenosti, a njegova bivša supruga izjavila je kako su u vrijeme kad su se upoznali (ona je tada imala 17, a on 19 godina) bili premladi i nisu bili svjesni odgovornosti koja ih očekuje.

Linker
27. travanj 2024 05:53