MANEKENKE I AUTOMOBILI

Nova kolekcija kupaćih kostima modnog dvojca ELFS

Sinoć je, pretposljednjeg dana Garage Auto Showa koji se održava u organizaciji Jutarnjeg lista i Auto Kluba održana spektakularna revija kupaćih kostima modnog dvojca ELFS. Na pisti dugačkoj čak 200 metara u sklopu trgovačkog centra Westgate koji je ujedno i domaćin cijele ove manifestacije, po prvi puta su najljepše manekenke hrvatske modne scene koračale uz skupocjene automobile odlično spajajući vrhunsku modu i atraktivan oktanski svijet.

Uz nesvakidašnju i samo za ovu priliku osmišljenu pistu bila je postavljena i tribina na kojoj se u prohladnoj zagrebačkoj noći natiskalo čak 1500 gledatelja koji su sa zanimanjem pratili cijelu reviju uživajući u nesvakidašnjem modnom događaju. Kreativni tim uspio je odlično posložiti cijelu ovu priču, ponuditi dosad neviđena idejna rješenja i u kombinaciji s ELFS izazovnim kupaćim kostimima napraviti jedinstvenu reviju o kojoj će se još dugo pričati.

A želja modnog dvojca ELFS bila je da svojim kupaćim kostimima svakoj ženi podare dodatnu dozu 
samopouzdanja, koji će laskati svakoj figuri i svaku
 ženu pretvoriti u zavodnicu. Kao što su svi okupljeni imali priliku vidjeti ELFS kolekcija kupaćih kostima “SUMMER IN ELFS IS FUN & SEXY”
dolazi u četiri modela i nekoliko vrlo atraktivnih boja. Tako će dvodijelni kupaći kostim ELFS-a sigurno biti najhrabriji izbor ovo ljeto, monokini kupaći 
kostim bit će idealan za ELFS party djevojke, dok će jednodijelni klasični kupaći
 kostim biti odabir svih djevojaka koje vole uživati u skrivenim pogledima 
muškaraca.

Linker
28. travanj 2024 19:35