Goran Matijašec
ŽENSTVENA I ROMANTIČNA

Nova kampanja Diane Viljevac odiše otmjenošću i stilom

Poznata hrvatska dizajnerica predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romantike, ali se poigrala formama i materijalima. Na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana. I ovaj put kolekcija je iznimo nosiva i ženstvena.

– U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizualno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine – rekla je dizajnerica Diana Viljevac.

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

– Cure su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo obogatiti kolekciju kako bi cure na jednom mjestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit – dodala je Diana.

Kolekcija je prilagođena svim dobnim skupinama kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nježne i nosive.

Zaštitno lice kamanje je Hana Fort-Mlakar, za make up pobrinula se Antonija Novosel, za styling kose Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional, a fotografije potpisuje Goran Matijašec.

Cijelu ponuda može se pogledati na fb stranici: DianaViljevacdesign ili na adresi showrooma: Šenoina 11, Zagreb.

Pogledajte novu kolekciju u fotogaleriji !

Linker
30. rujan 2023 14:16