KATIE HOLMES

Nova glamurozna frizura

Katie Holmes (30) pokazala je glamuroznu novu frizuru na premijeri “Operacija Valkira” u Tokiju, filmskog hita u kojem njezin suprug Tom Cruise (46) glumi jednog od atentatora na Hitlera.

U centru pažnje donedavno je bila njezina kratka, dječačka bob frizura za kojom su se pomamile žene diljem svijeta, a sad ju je holivudska glumica zamijenila dugim uvojcima-umetcima. Na crvenom tepihu tokijske premijere pojavila se u crveno-ljubičastoj haljini razgolićenih ramena, što je samo pospješilo dramatičan make-over, pošto je nova frizura zasjala u prvom planu. Umjesto razgledavanja japanske prijestolnice, glumica koju je proslavio tinejdžerski serijal “Dawson’s Creek”, očito se posvetila dugotrajnom boravku u jednom od luksuznih frizerskih salona u kojem su joj ugradili ekstenzije.

Zasad nije poznato da li je stavila duge, raskošne uvojke zbog nove uloge ili je jednostavno trebala promjenu. Naime, u zadnje vrijeme šire se glasine da se majka dvogodišnje Suri zapustila te da izgleda iscrpljeno i anoreksično nakon brojnih nastupa u broadvejskoj kazališnoj predstavi “All My Sons”.

Uistinu, zvijezda filma “Dar” izgleda odmornije i zdravije s novom frizurom, ali nije isključeno da se Katie jednostavno uspjela – naspavati, možda upravo za vrijeme umetanja novih uvojaka u frizerskom salonu.

Slavni holivudski frizeri već su počeli nagađati da je riječ o privremenim ekstenzijama, koje se mogu vrlo lako odstraniti. Kad bi bila riječ o trajnim umetcima, za njih bi bio potreban frizerski trud od otprilike četiri sata stavljanja, a iznosili bi više tisuća dolara, što poznatim scijentolozima vjerojatno ne bi predstavljalo problem.

Svaka promjena imidža glumice plijeni veliku pozornost, a u medijima su je počeli uspoređivati i s britanskom “posh” trendsetericom Victoriom Beckhem. Komentari su gotovo jednoglasni: svi se slažu da glumica izgleda puno bolje sa dugom kosom. Jedini nezadovoljnik cijele priče mogao bi postati Tom Cruise kojeg je 16 godina mlađa supruga zasjenila pa do izražaja nije došao njegov, ionako neinventivni filmski uradak o neuspjelom atentatu na Hitlera tijekom drugog svjetskog rata.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 05:57