CRUZ BECKHAM

Nova break dance zvijezda

Sin Davida (32) i Victorije Beckham (33) pokazao je publici svoje break dance vještine na koncertu grupe Spice Girls u ponedjeljak u Madison Square Gardenu. Trogodišnji Cruz i njegovo dvoje braće Romeo (6) i Brooklyn (9) pridružili su se mami Victoriji na pozornici za vrijeme izvedbe pjesme “Mama”.

Koncert u New Yorku pretvorio se u pravi obiteljski izlet kad su Melanie Chisholm (34), Geri Halliwell (35), Melanie Brown (32) i Emma Bunton (32) dovele svoju djecu. Mel B malenu Angel Iris Murphy Brown, Emma Bunton jednogodišnjeg Beaua Leeja, Geri kćerkicu Bluebell Madonnu, a Posh Spice svoja tri sina.

Maleni Cruz koji, suprotno općem mišljenju, nije nazvan po obiteljskom prijatelju Tomu Cruiseu već po španjolskoj riječi “križ” (on je jedini od njihovo troje djece rođen u Španjolskoj), rado je pokazao svoju plesnu točku.

Pogledajte malenoga Cruza Beckhama kako izvodi breakdance

– Nakon minute pjesme Cruz se počeo kretati na glazbu i odjednom je počeo izvoditi break dance! I bio je odličan u tome! Sve djevojke iz benda prestale su pjevati od navale smijeha. Čak je malo probao i dubiti na glavi te u tom položaju napraviti krug u mjestu. To je bilo nešto najdražesnije što sam vidio – opisao je mini break dance nastup jedan od gledatelja na koncertu. Ali maleni Cruz nije jedini član Beckham “klana” koji je pokazao svoje plesne pokrete – i njegov stariji brat Romeo već je pokazao interes za glazbenu karijeru.

– Romeo želi na pozornicu. Misli da je novi Justin Timberlake. Pjeva kad god je netko kod nas u gostima i neprestano pleše po kući – pohvalila je njegove aktivnosti ponosna mama Victoria.

Od najranijeg djetinjstva razumljiv je njihov interes za showbiz i svjetla pozornice, s obzirom na majčinu ulogu u jednom od najpopularnijih ženskih bendova svih vremena, te na činjenicu da su kumovi djece pjevač Elton John i glumica Elizabeth Hurley.

Pošto su dečki očito krenuli majčinim plesno-pjevačkim stopama, Davidu preostaje nada da će preusmjeriti interes na nogomet u pubertetu i tako osvijetliti obraz i muške strane slavne britanske obitelji.

Ni drugi klinci nisu ostali ravnodušni na nastup brižnih mama koje su ih dovele na koncert . Kad su ih članice benda pozvale na pozornicu tijekom koncerta na Manhattanu, dvogodišnja Bluebell Madonna Halliwell, kći Geri Halliwell (35), otela je mikrofon te nakon što je pjesma završila, počela pjevati tekst pjesme “Mama”.

Gordana Kolanović

­

Linker
15. svibanj 2024 06:33