NEOBIČNA RADOST

Nominacije za Oscara proslavile Armanijem i jabučnim sokom

Da je nominirana za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu “Tajni život kućnih pomoćnica” te će se takmičiti za Oscara Jessica Chastain (30) saznala je tijekom Pariškog tjedna mode, upravo u vrijeme revije brenda Giorgio Armani. Glumica je sjedila u prvom redu uz Cameron Diaz i ženu Colina Firtha kada joj je telefonskim pozivom javljena sretna vijest. Javljanje na mobitel nitko joj, naravno, nije zamjerio, već se dvoranom prolomio aplauz, budući da su svi znali kakve bi mogle biti novosti. Vjerojatno je jasno i čiju će kreaciju Jessica, koja će se za zlatni kipić boriti i s kolegicom iz filma Octavijom Spencer , nositi na dodjeli.

Francuska glumica Berenice Bejo (35) za nominaciju je saznala kod kuće.

– Osjećam se kao da mi je netko razbio glavu. To je potpuno ludo – poručila je glumica za magazin People iz svog pariškog stana u kojem živi sa suprugom Michelom Hazanaviciusom, također nominiranim u konkurenciji redatelja. Njegov film “Umjetnik” borit će se i za titulu najboljeg filma, pa obitelj, u kojoj su još troipolgodišnji Lucien i u rujnu rođena Gloria, doista ima razloga za slavlje.

– Lucien još ne razumije čime se mama i tata bave. Za njega je tatin posao vikanje “Akcija!”, a za mene valjda misli da je to trčanje, jer me pri njemu vidio na snimanju – kaže Bejo koja je nominaciju proslavila na francuski način.

– Otvorili smo bocu dobrog vina, a Lucien je dobio jabučni sok. Kupovina pelena i mlijeka za Gloriju održat će nas vezanima uz realnost u ovoj iznimnoj situaciji – izjavila je Berenice.

– Već znam što ću obući za dodjelu. Bit će posve različito od haljine za Zlatne globuse, ali neka bude iznenađenje – najavila je te dodala kako bi na dodjeli makar na kratko voljela razgovarati s Meryl Streep.

Linker
25. travanj 2024 15:01