OMILJENA ZLICA

Nives Ivanković: Sve moje ljubavi bile su u pogrešno vrijeme

Splitska glumica Nives Ivanković , koja u serijalu ‘Ruža vjetrova’ glumi Nives Odak te se ponaša kao šerif i dozlaboga neukusno odijeva, dobila je svoj fan klub i facebook stranicu na kojoj svakodnevno 14.000 posjetitelja komentira njezine ‘bisere’. To ju je prilično razveselilo, što je priznala u velikom intervju koji možete pročitati u novom broju tjednika Gloria (br. 896).

U tom intervjuu, koji je dala Glorijinoj urednici Diani Šetki, Nives Ivanković ujedno je i progovorila o:

USPOREDBI S NEVENKOM BEČIĆ – Meni su te asocijacije smiješne. Nevenku Bečić nikada nisam srela ni na ulici, a kamoli s njom razgovarala. Vidjela sam je samo nekoliko puta na televiziji. U Splitu doista ima žena koje hodaju i po našaju se kao “šerifice”, sve je na njima jako skupo, a nešesne su do boli. “Moja” Nives je miks pet žena koje poznajem.

ZVJEZDANOM STATUSU – Posljednjih godina ustalio se trend Pepeljuga koje po crvenim tepisima hodaju u posuđenim haljinama i vraćaju ih dizajnerima kad prođe ponoć. Tako je to u Hollywoodu, ali mi nismo Hollywood. Imamo holivudske zahtjeve kad je riječ o glumicama i pjevačicama, a mogućnosti su nam nikakve. Ja privatno ne robujem ničemu. Jedino moram imati sunčane naočale i rado ih nosim jer mislim da me tako nitko ne vidi.

KAKO TROŠI HONORAR – Iako nikad nisam robovala materijalnom, vidiš to pa i sam počneš maštati. Nakon svakog dobivenog honorara meni bi svašta padalo na pamet, ali, srećom, imam mamu koja je moj Rohatinski pa nisam kupovala čizme koje mi se sviđaju i koje koštaju tisuću eura, već sam štedjela za stan.

UDAJI – Sve moje ljubavi bile su u krivo vrijeme ili s pogrešnom osobom. A ja želim da to bude za cijeli život. Ili da uopće ne bude. A da sam u pravu, dokaz je i sve više mojih sretno razvedenih prijateljica.

Cijeli opsežni intervju s Nives Ivanković pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 896) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
24. travanj 2024 04:16