GLORIA PROMO

Nivea sun za dugo i bezbrižno ljeto

Noviteti u NIVEA SUN liniji: Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje, In-Shower osvježavajući after sun losion za njegu kože i losioni za zaštitu od sunca u džepnim pakiranjima.

NIVEA Sun, svjetski broj 1 u zaštiti od sunca*, predstavlja jedinstvene sprejeve za bezbrižno uživanje na suncu – Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje iProtect&Refresh Invisible Cooling sprej koji pružaju pouzdanu zaštitu, osvježavaju kožu te ju čine svilenkasto mekom, a kako bi ona bila zaštićena i nakon boravka na suncu pobrinut će se novi, inovativni NIVEA Sun In-Shower after sun losion. Ove sezone NIVEA Sun proširila je svoju bogatu ponudu i jedinstvenim, praktičnim džepnim pakiranjima proizvoda koji pružaju pouzdanu zaštitu gdje god krenuli, aza one najmlađe tu su nezaobilazni NIVEA Sun dječji sprejevi u boji s dugotrajnom zaštitom i vodootpornom formulom.

NIVEA Sun Protect&Refresh sprejevi

Inovativna formula Protect&Refresh sprejeva kombinira 3 prednosti –zaštitu od sunca, osvježavajući efekt i svilenkasto meku kožu u jednom proizvodu. Učinkovita zaštita od sunca i osvježavajući efekt na koži nezaobilazna su ljetna kombinacija.

NOVO: NIVEA Sun Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje

Inovativni sprej za zaštitu od sunca pruža ugodan učinak hlađenja koji osvježava kožu i čini je svilenkasto mekom. Lako se nanosi: proziran, nemasni sprej brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove na koži. Vodootporan.

Preporu č ena maloprodajna cijena SPF 20, 30 (200 ml ): 95,90 kn i 99,90 kn

NIVEA Sun Protect&Refresh Invisible Cooling sprej

Protect&Refresh osvježavajuća maglica ugodno hladi kožu i čini je svilenkasto mekom na dodir. Lako se nanosi: transparentni sprej se brzo upija i ne ostavlja bijele i masne tragove na koži. Sprej olakšava nanošenje iz svih kuteva te pruža ujednačen sloj zaštite od sunca. Pruža visoko učinkovitu UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i nije ga potrebno razmazivati.

Preporu č ena maloprodajna cijena SPF 20,30 (200 ml ): 95,90 kn i 99,90 kn

NIVEA Sun džepna pakiranja

Pouzdana zaštita od sunca koju uvijek možete ponijeti sa sobom. Vrlo učinkovit UVA/UVB sustav filtera pruža neposrednu i dugotrajnu zaštitu od sunca, a hidratantna i njegujuća formula pomaže u smanjivanju rizika od alergija na sunce.

NOVO: NIVEA Sun losion za sunčanje u džepnom pakiranju

Njegujuća formula pruža dugotrajnu hidrataciju, pouzdano štiti od dugoročnih oštećenja kože, a vodootporna svojstva osiguravaju zaštitu čak i mokroj koži. Praktično džepno pakiranje pruža učinkovitu zaštitu od sunca gdje god krenuli.

Preporu č ena maloprodaja cijena SPF 30 (50 ml ): 27,90 kn

NOVO: N IVEA Sun dječji losion za sunčanje u džepnom pakiranju

Posebno lagana formula pruža trenutačnu zaštitu od sunca, brzo se upija, ne lijepi se i jednostavna je za nanošenje. Vodootporna formula osigurava dugotrajnu zaštitu za osjetljivu dječju kožu.

Preporu č ena maloprodajna cijena SPF 30 (50 ml ): 27,90 kn

NIVEA Sun In-Shower after sun losion

Nakon uživanja u suncu potrebno je kožu dobro hidratizirati i njegovati. Novi proizvod unutar inovativne In-Shower linije trenutno hidratizira kožu osvježavajućom formulom s morskim mineralima i krastavcima – idealno za kožu okupanu i isušenu suncem.

NOVO: NIVEA Sun In-Shower after sun losion

Osvježavajuća formula s morskim mineralima i krastavcima nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno pod tušem. Hidratantni zaštitni sloj ostaje na koži čak i nakon brisanja ručnikom, a osvježavajuća formula pruža osjećaj neodoljivo meke kože.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 53,90 kn

NIVEA Sun dječji sprej u boji

Posebna emulzija blago tirkizne boje prilagođena nježnoj dječjoj koži pruža trenutačnu i dugotrajnu zaštitu od sunca za bezbrižno dječje uživanje u ljetnim radostima.

NIVEA Sun dječji sprej za sunčanje u boji

Lagana tekstura omogućava jednostavno nanošenje, a vodootporna formula dodatno je pojačana kako se emulzija ne bi isprala za vrijeme dječje igre u moru ili bazenu. Visoko učinkoviti UVA/UVB sustav zaštite garantira trenutačnu zaštitu te štiti kožu od opekotina i dugotrajnog oštećenja.

Preporučena maloprodajna cijena SPF 30 i 50+ (200ml): 99,90 kn i 112,90 kn.

Za što bezbrižnije uživanje na suncu NIVEA SUN donosi odgovore na mitove o zaštiti od sunca

MIT: Ako je moja koža već potamnila ne trebam više zaštitu od sunca .

ČINJENICA: Maksimalan SPF koji dobivate prirodnim procesom tamnjenja kože nakon dugog godišnjeg odmora je 4-6. Nakon što ste već potamnili i dalje biste trebali koristiti zaštitu od sunca, ali s manjim zaštitnim faktorom od uobičajenog.

MIT: Opečena/crvena koža drugi dan će potamniti.

ČINJENICA: Crvenilo (opekline od sunca) uzrokovano je upalom i znak je ozbiljnog oštećenja kože koje vodi preuranjenom starenju i povećanom riziku raka kože. Naravno, ozbiljno oštećenje kože proizvest će nešto boje kako bi zaštitilo kožu od budućih oštećenja. No, crvenilo (oštećenje, upala) se NE pretvara u smeđu boju.

MIT: Nije bitna količina nanesene zaštite od sunca.

ČINJENICA: Sistem UV filtera djeluje učinkovitije ako se ravnomjerno nanese adekvatna količina proizvoda. Istraživanja pokazuju da potrošači često nanose oko pola količine kreme za sunčanje koja je zapravo potrebna. To smanjuje učinkovitost proizvoda s faktorom SPF 50 do razine djelovanja faktora SPF 30 ili manje. Za optimalnu zaštitu potrebno je nanijeti 6 čajnih žličica kreme – jednu za svaku ruku i nogu, gornji dio tijela i leđa.

*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji proizvoda za sunčanje, uključujući zaštitu od sunca, njegu poslije sunčanja i samotamnjenje; maloprodajna vrijednost, 2013.

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

%CODE1%

Linker
14. travanj 2024 19:27