NIVEA Q10 plus Energy - doza energije za blistavu kožu kao nakon opuštajućeg sna

U svojim tridesetima, žene žele živjeti život punim plućima, no svjesne su da stres i umor idu ruku pod ruku s prvim borama. NIVEA predstavlja NIVEA Q10 plus Energy dnevnu kremu protiv bora s ekstraktom prirodnih goji bobica, koenzimom Q10 i kreatinom koja umornoj koži vraća energiju i sjaj kao nakon opuštajućeg sna.

Goji bobice slove za “supernamirnicu” današnjice zbog svojih izvrsnih nutritivnih svojstava i pozitivnog utjecaja na zdravlje. U Aziji ih nazivaju „sretnim bobicama“ i „crvenim dijamantima“ jer podižu raspoloženje, razinu energije i izdržljivost organizma. Osim nutritivne vrijednosti, goji bobice imaju i izuzetno pozitivan učinak na kožu.

Djeluju kao prirodni antioksidans jer sadrže djelotvorne vitamine i minerale poput magnezija, bakra, cinka, vitamina C i beta-karotena te reaktiviraju sposobnost kože za prirodan oporavak od umora i stresa. Iz tog razloga idealan su sastojak NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora jer se savršeno nadopunjuju s ostalim sastojcima za učinkovito sprječavanje pojave bora i uklanjanje znakova umora.

Koenzim Q10 i kreatin aktivni su sastojci koji se prirodno nalaze u koži, ali se njihova razina smanjuje s godinama te koža gubi energiju potrebnu za regeneraciju i borbu protiv bora, kao i drugih znakova starenja. Formula NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora povećava njihovu prirodnu razinu u koži te vidljivo smanjuje bore i znakove starenja.

Nova NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora kombinacijom visokovrijednih sastojaka – goji bobica, koenzima Q10 i kreatina – osigurava koži sve potrebno za poticanje vitalnosti stanica te smanjuje znakove umora na koži lica i iznutra učinkovito djeluje protiv bora. Zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15 i UVA zaštiti štiti kožu od bora koje mogu nastati pod utjecajem sunca.

NIVEA Q10 plus Energy dnevna krema protiv bora predstavlja dopunu već postojećeg NIVEA Q10 asortimana koji uključuje NIVEA Q10 dnevnu kremu protiv bora za suhu kožu i NIVEA Q10 dnevnu kremu protiv bora za mješovitu kožu.

Preporučena maloprodajna cijena NIVEA Q10 plus Energy dnevne kreme protiv bora (50 ml): 87,90 kuna

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Vijesti tvrtke Beiersdorf i arhiva priopćenja za javnost – www.beiersdorf.com.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Linker
01. prosinac 2023 21:05