Sipa/Cropix / SIPA
ISKRENO O SVEMU

Nisam podbacila kao žena samo zato jer nisam rodila

Jennifer Aniston (45) otvoreno je progovorila o svom osjećaju vrijednosti, osobnom napretku, razvoju karijere te prošlosti koja ju je mnogo toga naučila.

Poznata glumica izjavila je kako se svakodnevno susreće s pitanjima poput “Kad ćeš se udati?” i “Kad ćeš imati djecu?” te smatra kako nije u redu da društvo vrši takav pritisak na žene.

– Ne smatram da sam podbacila kao žena samo zato jer još uvijek nisam postala majka – izjavila je glumica i dodala kako unatoč činjenici da nije rodila, zapravo je majka mnogim promjenama i projektima u svom životu, kako privatno tako i poslovno.

Jennifer u posljednje vrijeme uživa u poslovnim izazovima i ulogama koje ju prikazuju u drugačijem svjetlu.

– Zabavljam se u svim tim ulogama i uživam istražujući neke mračnije dijelove svoje osobnosti – rekla je Jennifer.

– Imam osjećaj kao da sam tri puta prošla kroz fazu adolescencije i da sam nevjerojatno napredovala – izjavila je glumica i dodala kako je iza sebe ostavila neopisivo drage životne periode.

– Zahvalna sam na prošlosti koju sam imala i na napretku koji sam postigla u životu – zaključila je Jennifer i dodala kako svoj život ne bi mijenjala ni za što na svijetu.

Slavna glumica uskoro bi mogla ući u novu životnu fazu s obzirom da planira uskoro stati pred oltar sa zaručnikom Justinom Therouxom (42).

Linker
15. travanj 2024 19:28