PR
LJUBAV NA DJELU

Nina Kraljić i Jacques Houdek - njihova suradnja se nastavlja

Pobjednica prvog hrvatskog The Voicea i njen mentor nastavljaju svoju uspješnu suradnju i nakon završetka popularnog showa, i to na najbolji mogući način – Nina Kraljić bila je Jacquesova gošća na humanitarnom koncertu udruge Ljubav na djelu pod nazivom „Sve za NJIH“ – za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Kupnjom ulaznica podržao se rad Udruge Ljubav na djelu, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je podmirenju troškova liječenja djece oboljele od malignih bolesti i njihovim obiteljima.

—> Jacques Houdek i Nina Kraljić – ljubav na djelu

Na koncertu u Lisinskom pjevale su i Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac te sudionici spomenutog natjecanja kojima je Jacques bio mentor; Dino Petrić, Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Melanie Malike Acorlor, Antonela Đinđić, Mateo Pilat, Martina Milošević, Neven Stipčić, Ana Cerovac i Gordana Gregurović.

Emotivni Jacques nakon koncerta je izjavio kako je njegovo srce ispunjeno:

Svi smo zajedno disali za isti cilj, da pomognemo udruzi ‘Ljubav na djelu’ i djeci oboljeloj od malignih bolesti. Presretan sam, publika je bila sjajna, iskrena, srdačna. Svi izvođači su dali svoj maksimum, to su predivni mladi talenti i još divniji ljudi koji su jučer pokazali svoje veliko srce – zaključio je Jacques.

—> Jacques Houdek: Nina i ja smo zajedno prošli teške trenutke

Linker
16. travanj 2024 07:01