RADNO LJETO

Nina Badrić ne želi pričati o Bernardu

– Novi album mi je sada najveći životni prioritet. Danas smo na pola puta s cijelom pričom. U moj najuži tim vraća se moj stari suradnik Darko Juranović D’Knock, kao svježa krv tu je Alkin sin Arian Vuica koji mi je na jednoj pjesmi radio aranžman i produkciju, a autorski veliku ulogu ponovno ima Aleksandra Milutinović – najavljuje Nina Badrić u Slobodnoj Dalmaciji svoj novi album koji bi se u prodaji trebao pojaviti početkom studenoga.

– Neke pjesme s dva prethodna albuma “Ljubav“ i “07“ već su prerasle u evergreene i lijepo je da i dalje traju. U nove izazove vodi me neka strast za pjesmama koje dolaze samo iz mojega gušta. Nisam nabila neki teški presing jer nezahvalno je samom sebi postavljati letvice uspjeha – na kraju se sve pretvori u utrku.

Malo kalkuliranja mora postojati, to je nužno, ali i zabavno, no publika mi daje jasne signale kakav zvuk trebam slijediti. Nije me bilo tri godine i vidim da su nestrpljivi, veliki mi je to kompliment – zadovoljno priča Badrić koju ovo ljeto očekuje i nekoliko većih koncerata u regiji, poput onog u Celju, Budvi, Dubrovniku te Sarajevu, gdje se veseli nastupiti pod vedrim nebom na Baščaršijskim noćima.

Nedavno su počele i audicije za druge sezonu showa Supertalent, u kojemu Nina ostaje članicom žirija.

Nakon audicije održane u Osijeku, brojni mediji raspisali su se o tome kako se Nina rasplakala kad su joj iz Ogi benda za rođendan uručili 38 ruža, no pjevačica uz osmijeh kaže da suza ovoga puta ipak nije bilo.

– Ni lažne, ni prave suze nisam pustila, ha, ha… Vjerojatno ih je na to inspirirala prošla sezona, no dogovorili smo se da ću ove godine ja biti grublja, a Merlić blaži.

Ma zezam se, moja je uloga u showu biti član žirija koji gaji suosjećajnost prema kandidatima, nipošto nam nije namjera ikoga podcjenjivati ili uvrijediti – pojašnjava Nina.

Dok o poslu priča bez ustručavanja, o obnovljenoj ljubavi s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem Nina ne želi razgovarati.

– Ispod časti mi je pričati o svojoj intimi po novinama. Pokušavam svoj privatni život držati sa strane. Ja donedavno nisam bila u potpunosti svjesna koliko neke moje životne situacije mogu intrigirati javnost, zato neka moja privatnost ostane moja.

Linker
16. travanj 2024 10:14