VIDEOINTERVJU

Nina Badrić: Moji predivni nijemi dani

Među brojnim uzvanicima koji su došli na promociju proljetnog izdanja luksuznog magazina GloriaGLAM bila je popularna pjevačica Nina Badrić , koja je tako prekinula samonametnuto izbivanje s javnih događanja. Naime, 39-godišnja zagrebačka pjevačica operirala je krajem veljače glasnice te se proteklih mjesec dana oporavljala u društvu supruga Bernarda Krasnića , a kako nije smjela pričati nije se pojavljivala u javnosti.

– Predivno. Istinski predivno je bilo šutjeti. U šutnji bolje vidiš, ta tvrdnja je definitivno istinita. Bilo mi je prekrasno, nitko me nije gnjavio i ja nisam gnjavila nikoga – priznala je Nina Badrić, koja je s drugima komunicirala putem poruka na papiru, SMS-om te twitterom.

Čak i dok se oporavljala, Nina nije prestala pripremati se za nadolazeći nastup na Eurosongu, kada će s pjesmom “Nebo” predstavljati Hrvatsku.

– Iznad svega mi je najvažnija pjesma. No, potrudit ćemo se imati i sjajan nastup. Mislim da je to sve dio jednoga paketa koji će se složiti, pa da u te tri minute imamo zapravo videospot na pozornici. Sve mora biti savršeno – priznala je Nina Badrić.

Sve ostalo što vas zanima možete doznati na chatu s Ninom Badrić, koji će biti održan 17. travnja u 13 sati, a dotle pogledajte videointervju:

Linker
04. svibanj 2024 17:00