ŽIVOT UZ SLAVU

Nina Badrić: Moje dijete će puno toga promijeniti

U novom broju Glorije Nina Badrić napisala je svoj dnevnik s putovanja u Pariz. Kao što je i sama istaknula, put u Pariz joj je od najranijih dana bio jedna od najvećih želja, koji je prvi put ispunila prije osam godina. No, uz impresije iz Pariza, pjevačica se ujedno osvrnula i na teškoće koje donosi život pod reflektorima slave.

Pročitajte što je Nina Badrić napisala:

Mene je moja glazba spasila u svim privatnim krizama. Bez ikakve patetike mogu reći da sam blagoslovljena osoba jer radim ono što volim, a posao mi je štap za sve tužne i ružne trenutke u životu.

Lani u Supertalentu ja sam ridala k’o narikača, a ove godine plaču kandidati. No, upravo u to me je čar i prokletstvo ovog posla. U njemu naprosto nemaš pravo tri dana pokriti se poplunom po glavi i tuliti kod kuće. Grozan je osjećaj smijati se kad bi najradije zurio u jednu točku na zidu. E, tako sam se ja osjećala prošle godine u ovo vrijeme kada smo Bernard i ja objavili razvod. Ali, glazba je mene odabrala, samo sam to željela raditi, svašta sam pretrpjela da bih bila tu gdje jesam i tu svetinju ne bih dala nikome.

Jedino vjerujem da će moje dijete puno toga promijeniti. Vidim, naime, kod svojih prijateljica da djeca naprosto stvore jednu prirodnu ravnotežu između obitelji i karijere. I nekako osjećam da će se to poravnati i kod mene. Mene uspjeh nije promijenio. Balašević ima jednu pjesmu – “naposljetku, ti si uvijek znao tko sam ja.”

Ne znam što život nosi, samo iz svega što sam prošla, naučila sam da moj privatni život nema veze s mojim poslom. Ja sam borac, kroz život me vodi ono što vidim ispred sebe, a u privatnom životu to su moji roditelji čiji brak traje već 45 godina. Možda je u mene naprosto usađeno da se trebam boriti za ono što je vrijedno. I to sačuvati.

Što je još Nina Badrić doživjela u Parizu, zajedno s ekskluzivnim fotografijama njezinog francuskog provoda, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 831) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
15. travanj 2024 03:54