Neja Markicevic / CROPIX
BEZ STRESA

Nikolina Ristović: Igrala sam se na muški način

Poznata hrvatska voditeljica živi i radi u Beogradu kao voditeljica u emisiji Bulevar na TV postaji B92, no dva puta tjedno putuje u Zagreb kako bi provela vrijeme s kćerkom Hanom (16) i obavila sve tekuće poslove, prenosi Jutarnji list.

Nikolina Ristović osvoj posao voditeljice u poznatoj emisiji Bulevar obožava:

– Ova mi se televizijska forma jako sviđa jer traži kreaciju, moraš se razvijati i educirati i to je svakako stepenica više u odnosu na ono što sam ranije radila. Inače, dugo su tražili ljude koji bi mogli iznijeti tu formu i zato sam vrlo ponosna što je meni to uspjelo – ispričala je voditeljica.

Putovanje na relaciji Zagreb – Beograd Nikolini ne pada teško jer je kao djevojčica željela biti vozačica kamiona:

– Odrasla sam u ulici kao jedina djevojčica, okružena rođacima i bratićima, pa sam se doživljavala kao dečko. Igrala sam se na muški način, što je užasavalo moju majku koja me pokušala odgajati kao djevojčicu pa me čak upisala na balet, što je završila katastrofalno – otkrila je voditeljica.

Svoj odnos s kćerkom Hanom Nikolina smatra vrlo kvalitetnim jer se zbog razdvojenosti nikad ne zasite jedna druge i nikad se ne stignu posvađati:

– Hana ima 16 godina i njoj ovaj način života u kojem je nekoliko dana sama dok sam ja u Beogradu savršeno odgovara. Taman kada me se uželi pojavim se na vratima – ispričala je majka tinejdžerice.

Voditeljica je otkrila i da nije osoba koja podliježe stresu:

– I u najtežim situacijama ostajem jako pribrana, premda u nekim totalno nevažnim situacijama podliježem histeriji. Mnoge to čudi budući da uspijem izgurati toliko teške situacije i onda se prelomim na nekom nevažnom detalju. Koliko god bila iritantna ta moja osobina, to histeriziranje, u gorućim sam situacijama mrtva hladna, pa se mnogi pitaju imam li uopće ikakvu emociju – prenosi Jutarnji list.

Linker
25. travanj 2024 12:46