Facebook
UZVRATILA DUŠEBRIŽNICIMA

Nikolina Ristović burno reagirala na napade na Facebooku

Poznata voditeljica, koja je nedavno ekskluzivno za Gloriju objavila kako očekuje djevojčicu sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem, našla se na meti zlih komentara na Facebooku na koje je burno reagirala.

Nikolina Ristović trenutno je na odmoru u Francuskoj i redovno objavljuje svoje fotografije na svojoj Facebook stranici. Ispod jedne fotografije pojavio se komentar u kojem ju se proziva da nije dobra majka i pita gdje joj je dijete aluidirajući na njenu 17- godišnju kćer Hanu.

Voditeljica je odgovorila kako je jedno njeno dijete u njoj, a drugo s njom te poručila dušebrižnicima da se bave svojim životima. Nakon toga Nikolina je dotičnima uzvratila i malo žešćim komentarom u kojem je poručila da umjesto o njoj neka ružno govore o svojim majkama.

Uzavrelu raspravu na svojoj Facebook stranici voditeljica je ipak na kraju odlučila smiriti i završiti objavom koju je nedavno napisala, a koju prenosimo u cijelosti:

“Za sve koje zanima: da, uživam u svakom danu, imam divnu i zdravu obitelj, putujem, volim, voljena sam, imam najbolje prijatelje na svijetu kojima sam beskrajno odana, ne družim se s kim ne želim, cijenim to sto imam i dijelim s onima prema kojima život nije bio milostiv… I svi oni koje tuđa sreća smeta, mogu slobodno otići. Tu se neće nahraniti…”

Linker
19. travanj 2024 20:17