RAZOTKRIVAJUĆI INTERVJU

Nikolina Pišek za GLAM govori o ljubavnim razočarenjima

Veliki intervju kojeg je Nikolina Pišek (34) dala za novi broj GlorijeGLAM, posebnog luksuznog izdanja najčitanijeg hrvatskog tjednika, otkriva jedno posve drugačije, nježno i ranjivo lice popularne voditeljice Nove TV. U njemu Nikolina Pišek priča o divljim mladenačkim godinama i strogom odgoju u konzervativnoj građanskoj obitelji, svojim pobunama, lomovima i velikim ljubavnim razočarenjima. Također, po prvi puta otvoreno govori o bivšoj ljubavi s roniocem Kristijanom Curavićem (35), s kojim je prije dva mjeseca prekinula trogodišnju vezu.

– Nijedan kraj nije bio lijep, pa tako nije bio ni naš. No, imali smo lijepu vezu i ja sam vjerovala da sam pronašla čovjeka s kojim ću dijeliti budućnost i koji će biti kadar nositi se zajedno sa mnom sa svim životnim problemima. Saznanje da to nije to, da sad moram sve ispočetka, za mene je bilo vrlo bolno. Kao i mirenje sa spoznajom da možda nikada neću sresti pravu osobu za sebe i da ta osoba možda ni ne postoji – kazala je Nikolina.

U svojoj intimnoj ispovijesti voditeljica otkriva da je i ona, kao mnoge žene, dugo opstajala u lošoj vezi jer se bojala ostati sama, biti opet na emocionalnoj vjetrometini, započinjati sve ispočetka… No, partnerova nevjera presudila je da okrene novu stranicu u životu i danas je zadovoljna jer opet ima kontrolu nad svojim životom.

Iako mnogi misle da muškarci Nikolinu Pišek obasipaju skupim darovima, voditeljica otkriva da su joj zapravo najčešće darovali cvijeće, te da je ona bila ta koja je svoje dečke častila skupim putovanjima, satovima, dizajnerskom odjećom… Neke od njih je i uzdržavala, o čemu kaže:

– Znam gomilu žena koje su poslovno uspješnije od muškaraca s kojima su u vezi, a sve njih muči isti problem: muškarci se u njihovom društvu osjećaju inferiorno i ugroženo. Žene su se definitivno osamostalile i mislim da je red na muškarcima da pronađu svoju ulogu u tom novonastalom sistemu. Možda je došlo vrijeme za mušku emancipaciju i za novu ulogu muškarca – kazala je voditeljica.

A kako tu ulogu vidi Nikolina Pišek, možete pročitati u novom broju GlorijeGLAM, koji je na kioscima od ponedjeljka, 4. listopada.

Linker
26. travanj 2024 16:11