KRAJ LJUBAVI

Nikolina Pišek više nije s Kristijanom Curavićem

Nakon tri i pol godine ljubavne veze, Nikolina Pišek prekinula je s Kristijanom Curavićem. Vijest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, jer voditeljica Nove TV ničim nije dala naslutiti da je muče ljubavni problemi, a njezine izjave uvijek su govorile o velikoj ljubavi s roniocem.

– Svjesna sam koliko je naša veza jaka, tako da me to nije iznenadilo. Smiješno mi je kad me pitaju bojim li se hoće li me u showu prevariti, jer znam da je to nemoguće – kazala je Nikolina Pišek u nedavnom intervjuu za Gloriju. No, izgleda da se upravo to dogodilo.

– Da, istina je da smo Kristijan i ja definitivno prekinuli. Mislim da je konačno našao ženu koja mu odgovara – kazala je Nikolina Pišek za Extru, potvrdivši da ju je Kristijan Curavić ostavio zbog Žane Štrbac, koja je također bila u Farmi.

Nakon prekida, kako piše časopis Story, Nikolina je s kćerkom Hanom otišla na odmor u Španjolsku.

Da među njima nije sve blistavo, Nikolina Pišek najavila je i prije par mjeseci.

– On je vrlo romantičan tip, za razliku od mene koja sam praktična i pragmatična. Mnogi, dok me ne upoznaju, misle i da sam hladna, nepristupačna i zatvorena, ali to nije istina. Samo nisam sklona izljevima ljubavi u javnosti. Ljudima koje volim radije život uljepšavam na druge načine – skuham im omiljeno jelo ili kupim nešto. Voljela bih i da je Kristijan takav, ali nije. On nikada neće otići u shopping i kupiti mi neku sitnicu, ali je za očekivati da skoči s padobranom i transparentom na kojem piše – volim te – kazala je Nikolina Pišek za Gloriju.

Linker
27. travanj 2024 01:16