KOST I KOŽA

Nikolina Pišek: Svi su se zgražali kako izgledam

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (34) uopće ne skriva da je bila protiv toga da se njezin dečko Kristijan Curavić Kike (35) Kristijan prijavi u reality show Farma, no do danas se već naviknula na njegove spontane izjave pred kamerama poput nedavne: “E, da mi je samo jednom oplest Nikolinu. Ajme! To je jedno tako dobro ljudsko biće. Da treba robijati, vući balvane sto godina, samo da nju zadovoljim, ma bez razmišljanja bih išao za nju”.

U razgovoru za Gloriju, koji je napravila novinarka Kristinka Šćavina, Nikolina Pišek otkrila je da se uopće ne brine hoće li ju dečko prevariti pred kamerama, jer zna da je to nemoguće. Ipak, neke izjave, poput one kad je Kristijan, govoreći o plastičnim operacijama grudi, izjavio da “nijedna priroda ne može zamijeniti silikone” jer on zna iz iskustva da “silikon stoji u svakom položaju”, prilično su je zabavile.

– Taj dan mi se telefon užario. Zvale su me prijateljice, koje su zajedno sa mnom umirale od smijeha i komentirale da – koliko god smo ga trenirale da drži jezik za zubima – nije pomoglo – s osmijehom je kazala Nikolina Pišek, još jednom opovrgnuvši da je operirala grudi.

U opsežnom intervjuu za Gloriju, za koju je napravila i luksuzni foto editorijal, TV voditeljica progovorila je i o težim danima u životu, kada je bila na rubu anoreksije. Iscrpljena upalom dojki, koju je dobila nedugo nakon rođenja, sada 13-godišnje, kćerke Hane, odlučila je zaustaviti proizvodnju mlijeka na prirodan način: prestankom unosa hrane te je uskoro spala na samo 43 kilograma težine, a visoka je 173 centimetra.

– Bila sam si neopisivo lijepa tako mršava, a svi oko mene su bili zgroženi kako izgledam. Kosti zdjelice vidjele su mi se na leđima. Bio je to čisti slučaj anoreksije. Shvatila sam to kad sam čula jednog oca kako ispod glasa govori svojoj djeci pokazujući prstom na mene: “Djeco, tako vam izgleda anoreksija.” Ubrzo nakon toga liječnik mi je na rutinskom pregledu rekao da će me hospitalizirati ako ne počnem pošteno jesti. Tad sam se osvijestila i počela jesti, a oporavak je trajao oko godinu dana – priznala je Nikolina Pišek.

Cijeli intervju s Nikolinom Pišek pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 796) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 03:46