TATJANA JURIĆ

Nikkyju kradem bokserice

Kao što su na RTL Televiziji još prije pet i pol godina uočili talent Tatjane Jurić, tako su zastupnici modne kuće Hugo Boss – u potrazi za modelom koji će najbolje predstaviti njihovu novu kolekciju Black – prepoznali klasičnu ljepotu i ženstvenost 27-godišnje TV voditeljice. No, osim izgledom, Tatjana je bila idealna kandidatkinja za snimanje editorijala i zbog svoje povezanosti sa svijetom mode: voditeljica emisije Exploziv, naime, još se kao gimnazijalka bavila manekenstvom, a njezina prva emisija na RTL Televiziji bila je – Modelle. Prva dama RTL-a, kako su Tatjanu prozvali kolege, u Explozivu će uskoro dobiti posebnu rubriku u kojoj će ugošćavati osobe iz javnog života. No, prije toga s dečkom, 32-godišnjim sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, odlazi na dugo planirano putovanje u New York.

Kako ste se osjećali u modelima iz Hugo Boss linije Black? – Vrlo moderno i ženstveno. To su sve profinjeni modeli, idealni za razne poslovne situacije – od onih u uredu do važnih poslovnih sastanaka. Jedan od najdražih odjevnih predmeta mi je Hugo Boss kombinezon iz linije Orange, koji sam kupila u Münchenu za vrijeme snimanja Top Modela, a natjecateljice su mi pomogle u odabiru. Stoga, kad sam dobila ponudu snimiti editorijal za Bossovu liniju Black, pristala sam iz dva razloga: ponajprije, jer sam svjesna kvalitete te odjeće, koju i privatno nosim, ali i zato što već dugo nisam snimala. A naša modna igra je samo uvertira u četiri ekskluzivna predstavljanja modnih marki Boss i Brioni koja će se održati u hotelu The Regent Esplanade: 10. rujna za Boss Orange, 17. rujna za Boss Hugo, 24. rujna za Boss Black i 1. listopada za Brioni Donna.

Jeste li već bili u jesenskom shoppingu? – Začudo – jesam. Neki sam dan morala poslovno svratiti u centar Zagreba, a najveća žrtva bio je moj novčanik. Na jednom sam mjestu kupila čizme, kožnatu jaknu, cipele, večernju haljinu, nekoliko dnevnih majica i torbicu. Zbilja netipično za mene jer nisam ljubiteljica shoppinga, štoviše – čini me nervoznom i izbjegavam ga.

Kako ćete, onda, odoljeti dućanima u New Yorku, gdje je, svi kažu, najbolji shopping na svijetu? – Vjerojatno neću odoljeti, pogotovo trgovinama na Petoj aveniji i Aveniji Madison. Prijateljice su me savjetovale što i gdje da kupujem i koje su olakšice za turiste. Veselim se tom putovanju na koje smo Nikky i ja trebali otići u svibnju, ali smo ga odgodili zbog epidemije svinjske gripe.

Koliko vam treba da se spakirate? – Vrlo sam praktična i spakiram se začas. Putujem s jednim manjim kovčegom u koji složim osnovnu odjeću, i kozmetikom u zasebnoj torbi. Kad bolje razmislim, jedino što mi treba su putovnica, mobitel i nešto malo kozmetike.

U čemu se najudobnije osjećate? – Moj izbor za slobodno vrijeme su trenirke koje su mi, zapravo, vrlo seksi. Ali, i štikle mi uvijek nekako poprave raspoloženje.

U čemu se još osjećate seksi? – Nedavno sam za jednu svečanu priliku odjenula haljinu otvorenih leđa, što mi je mnogo privlačnije od dubokog dekoltea.

Prati li vas dragi kad “krstarite” po dućanima? – Nikky bi me sigurno pratio da je za to bilo prilike, no u gotovo dvije godine naše veze, ja nisam bila u shoppingu. Vidjet ćemo kako će to izgledati u New Yorku, očekujem da bude dobar vodič, jer je to njegov grad, ondje se rodio i živio.

Što jedno drugome najčešće darujete? – Vrlo smo praktični. Za rođendan sam mu darovala prekrasan sat, koji bih i sama nosila da mi nije velik, a on meni poklon-bon u jednom dizajnerskom butiku. San svake žene, zar ne?

Što “ukradete” od partnera? – Šal. I bokserice.

Zašto niste ustrajali u modnoj karijeri? – Nikada nisam u manekenstvu vidjela nešto što bi bilo moj posao: kao studentica željela sam dodatni izvor prihoda kako bih financijski rasteretila roditelje. Za mene je to bio samo hobi, a ozbiljni poslovi su uslijedili tek nakon toga.

Zašto “peglate” svoju prirodno kovrčavu kosu? – Volim svoje kovrče, no one su jednostavno otkazale poslušnost. Više nisu tako lijepo oblikovane kao prije, a tome je vjerojatno pridonijelo često feniranje i ravnanje zbog snimanja i poslovnih obveza.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u tiskanom izdanju (Gloria br. 766) ili se pretplatite na PDF izdanje

Stilistica Ana Rukavina Šminka Silva Stojanović, Ministry of Beauty Frizura Suzana Prutki Odjeća Hugo Boss Snimljeno u hotelu The Regent Epslanade Zagreb

Linker
25. travanj 2024 05:31