DAJTE MU JESTI

Nikad mršaviji Eddie Murphy: Znam da više nisam cool

Na premijeri novog crtića o simpatičnom ogru Shreku, nekoć stasiti glumac Eddie Murphy izgledao je kao da je utekao od gladi. Kroz cijelu svoju karijeru, Murphy je uvijek imao simpatične obraščiće, koji su posljednjih tjedana nestali, a pred fotografe je došao nikada mršaviji.

Nije poznato jesu li ga prijatelji Cameron Diaz , Antonio Banderas i Mike Myers upitali što se događa u njegovom životu, no zato tu priliku nisu propustili novinarki koji su se došli na premijeru.

– Moram priznati da više nisam cool. Ne znam što se dogodilo, jednostavno nisam isti kao i ranije. Možda se pokušam vratiti stand-up komediji – priznao je Murphy, koji je posljednjih godina imao brojne ljubavne probleme.

Nakon što se 2005. razveo od supruge Nicole Mitchell , upustio se u ljubavnu vezu s Melanie Brown , bivšom članicom grupe Spice Girls, ali kada je ona zatrudnila, jednostavno ju je napustio. Kćer Angel na kraju je ipak priznao, no nije se vratio njezinoj majci, već je počeo hodati s producenticom Tracey Edmonds . Zaljubljeni par je čak izmijenio, zakonski nevažeće, bračne zavjete na otočiću pokraj Bora Bore, no kada su brak trebali potvrditi u Americi, glumac je prekinuo vezu.

– Sada sam tjedan dana samohrani otac, a onda se djeca vrate mojoj bivšoj supruzi, pa sam tjedan dana samac. I tako se izmjenjuju tjedan za tjednom – opisao je Eddie Murphy svoj život, a na glasine da je opet zaljubljen, samo je odgovorio s laganim osmijehom:

– Još nisam pronašao pravu. I dalje tražim, pokušavam naći dobru djevojku.

Linker
26. travanj 2024 00:55