AFP/CROPIX
IPAK NIJE SVE SAVRŠENO

Nije mi lako s bivšim mužem odgajati djecu

Glumica koja se rastala sa suprgom Chrisom Martinom (38) lani u travnju i od tada cijelo vrijeme tvrdila kako su i dalje bliski te kako se njihovi životi nisu značajno promijenili, napokon je, sada i s vremenskim odmakom, zaključila kako nije nimalo lako s bivšim suprugom odgajati dvoje djece.

Gwyneth Paltrow (42) priznala je kako joj je teško kao rastavljenoj ženi birnuti o djeci s bivšim suprugom:

– Teško je. Prošli smo kroz zaista teško razdoblje, ali cijelo vrijeme si ponavaljamo da moramo smoći snage i provoditi vrijeme kao obitelj zbog naše djece, jer ona su naš prioritet – rekla je glumica na konferenciji BlogHer u New Yorku.

Gwyneth, koja s frontmenom grupe Coldplay iz desetogodišnjeg braka ima kći Apple (11) i sina Mosesa (9) ispričala je kako, unatoč tome što je među njima ostalo tenzija, ipak održavaju obiteljske ručkove i druženja jer su djeca njihova zajednička obaveza.

Instagram

Foto: Instagram

No dodala je i kako o bivšem suprugu ipak ima dobro mišljenje:

– Nemojte me krivo shvatiti, ja i dalje mislim da je on sjajna osoba, i ponajprije, sjajan otac – zaključila je glumica naglasivši da su ona i Chris u prijateljskim odnosima i da im je oboma važno da svojoj djeci osiguraju obiteljska druženja.

Glumicu se od razvoda povezivalo s producentom Bradom Falchukom, a Chris je u vezi s glumicom Jennifer Lawrence.

Linker
16. travanj 2024 16:27