JLP
RAZDOBLJE VELIKIH PROMJENA

Nicole Scherzinger: Nakon prekida s Lewisom posvetila sam se sebi

Nakon što su britanskog vozača Formule 1 počeli povezivati s Kendall Jenner, oglasila se njegova bivša djevojka i otkrila kako se nosi s njihovim prekidom.

Turbulentnoj ljubavi Nicole Scherzinger (36) i Lewisa Hamiltona (30) došao je kraj u veljači ove godine nakon sedam godina veze.

FOTO: Arhiva Gloria.hr

FOTO: Arhiva

– Ovo je novo poglavlje u mom životu, razdoblje velikih promjena – izjavila je pjevačica i glumica te dodala da je shvatila da ako je nešto suđeno da će se to i ostvariti i da se zbog toga ne treba opterećivati prošlošću.

Nicole je svima koji prolaze kroz prekid savjetovala da se posvete sebi.

– Često u vezi izgubiš sebe i ono što te čini posebnim jer svu svoju energiju usmjeriš na drugu osobu – izjavila je Nicole i dodala kako u životu nikad ne znaš što te čeka pa da tako nije isključena ni mogućnost obnavljanje veze s Lewisom.

Izjave glumice i pjevačice dolaze samo nekoliko dana nakon što su mediji počeli povezivati njenog bivšeg zaručnika s manekenkom i reality zvijezdom Kendall Jenner.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Šuškanja o novoj ljubavi krenula su nakon Velike nagrade Monaca u Monte Carlu, gdje su se Lewis i Kendall pojavili s jednakim zlatnim lancem oko vrata, a druženje su nastavili na njegovoj jahti zajedno s njenim prijateljicama – Hailey Baldwin i Gigi Hadid.

Linker
20. travanj 2024 03:14