NIJE KONAČAN KRAJ LJUBAVi?

Nicole Scherzinger i Lewisa Hamiltona uvijek je iznova spajala ista stvar

Od prekida još uvijek nije prošlo dovoljno vremena da bi se zaliječilo slomljeno srce pa se slavna pjevačica trudi iskoristiti slobodne trenutke za odmor i druženje s prijateljicama.

Posljednje putovanje u Veneciju poznata pjevačica Nicole Scherzinger (36) ima u jako lijepom sjećanju jer ga je provela u društvu (sada bivšeg) dugogodišnjeg partnera Lewis Hamilton (30) koji ju je prošle godine u talijanski gradić odveo povodom proslave šeste godišnjice veze .

Related content

Foto: Instagram

Ovoga puta brojne romantične destinacije obišla je u društvu prijateljica te je s obožavateljima podijelila brojne fotografije.

Ne pretjerano sretna, Nicole je pozirala s besprijekornim make-upom i u zavodljivim pozama ne otkrivajući mnogo o svojim osjećajima pa je u njeno ime to učinila jedna od prijateljica izjavivši kako se mnogi i dalje nadaju da vezi između Nicole i Lewisa – nije došao kraj.

– Posljednjih sedam godina uvijek ih je ista stvar razdvajala, ali druga stvar ih je nanovo spajala, a to je ljubav – izjavio je izvor blizak paru dajući naslutiti kako vezi ipak nije došao konačan kraj.

Foto: Instagram

Linker
23. rujan 2022 11:55