KRAJ LJUBAVI

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton više nisu zajedno

Vozač Formule 1 Lewis Hamilton i nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger prekinuli su nakon četiri godine veze, piše Slobodna Dalmacija .

Kao razlog prekidu naveli su svoje pretrpane poslovne rasporede zbog kojih su se sve manje viđali te im je postajalo sve teže održavati vezu.

Hamilton, naime, živi u Švicarskoj te stalno putuje svijetom zbog utrka, dok Nicole, koja se posvetila svojoj samostalnoj pjevačkoj karijeri, živi u Los Angelesu u Kaliforniji.

Iako je njihovo službeno objašnjenje da su prekinuli zbog zauzetosti poslom, podsjetimo da je slavni par i ranije prekidao, i to zbog sasvim drugih razloga.

Kada su prvi put prekinuli, u siječnju 2010. godine, mediji su pisali kako je Nicole bila sve nezadovoljnija jer Lewis nije bio spreman na brak, dok je ona željela ozakoniti vezu i posvetiti se stvaranju obitelji.

Par se tada nakon nekog vremena pomirio, no može se naslutiti kako su stari problemi ovog puta presudili njihovoj vezi, a značajnu ulogu vjerojatno je odigrala i njihova razlika u godinama – 33-godišnja Nicole čak je sedam godina, naime, starije od svog sad već bivšeg dečka.

Originalni tekst pročitajte ovdje

Linker
20. travanj 2024 18:06