AFP/Cropix
GLUMICA OTKRILA

Nicole Kidman: Volim kućanske poslove, ali ne kuham i ne peglam

Teška godina je iza slavne glumice. Nakon što je prije nekoliko mjeseci izgubila voljenog oca, pred oskarovkom su blagdani i prvi Božić bez najvećeg životnog oslonca. Srećom, partner joj je neizmjerna podrška i uz njega planira prebroditi ovaj životni period.

– Kad bih mogla, imala bih još četvero djece – izjavila je Nicole Kidman (47) koja već ima četvero djece: dvoje posvojene iz propalog braka s Tomom Cruiseom (52) i dvoje iz braka s Keithom Urbanom (47).

Lijepa glumica otkrila je kako će se ona i suprug tijekom blagdana držati zajedno i što više vremena provesti u međusobnom društvu, a vjeruje kako imaju tako dobar brak i odnos zato jer su u ljubavni odnos ušli u kasnijem životnom periodu.

– U braku smo osam godina, a u vezi devet i mnogo radimo na našem odnosu kako bismo ga održali kvalitetnim i intimnim – izjavila je glumica i otkrila sretne životne okolnosti ljubavi koja joj se dogodila s poznatim glazbenikom.

– Dogodile su nam se neke strašne stvari u obitelji stoga ćemo se ovog Božića posebno držati zajedno – otkrila je Nicole svoj plan te izjavila da iako uživa u određenim kućanskim poslovima, koje nije precizirala, izdvojila je one koje zaobilazi u velikom luku.

– Ne kuham i ne peglam – izjavila je slavna glumica i dodala kako se zato zajedno sa suprugom pobrinula da njena djeca imaju svoje obveze koje moraju svakodnevo izvršavati unatoč silnom negodovanju.

Linker
19. travanj 2024 07:05