RAZGOLIĆENA DIVA

Nicole Kidman u toplesu na naslovnici magazina

Glavna zvijezda novog filma “The Paperboy” jest australska glumica Nicole Kidman (45), u provokativnoj ulozi ljubavnice osuđenog ubojice. Jednako provokativno izgleda i na naslovnici V magazina, u topless izdanju na fotografijama čiji autor je slavni fotograf Mario Testino. U članku se Kidman dotiče i nekih čudnih situacija sa snimanja filma, poput mokrenja po kolegi glumcu Zacu Efronu.

– Nisam mislila da je to nešto jako čudno, jer sam bila u ulozi. Taj trenutak jako puno govori o mom liku, Charlotte – pojasnila je Kidman. Sa suprugom, glazbenikom Keithom Urbanom pokušava povremeno provesti vrijeme nasamo, ali im baš ne uspijeva.

– Za nedavnu obljetnicu smo iznajmili kuću na plaži i očekivala sam da ćemo se tamo opustiti i uživati. Ali kada smo došli, pomislila sam: “Stvarno bi trebali dovesti i djecu”. Jednom smo tako imali i jednu noć nasamo, a proveli smo ju u suzama. Nevjerojatno. Ali vrijeme je tako dragocjeno, a meni se jako sviđaju njihovi zvukovi, ne želim ništa propustiti – ispričala je mlada mama koja s glazbenikom ima kćerke Sunday i Faith, a s bivšim mužem Tomom Cruiseom sina Connora i kćer Isabellu.

Pogledajte i video sa snimanja editorijala za V magazin:

Linker
28. travanj 2024 09:46