NIKAD NE RECI NIKAD

Nicole Kidman: Možda ću imati još djece

Nicole Kidman (43) napokon je progovorila o odluci da sa suprugom Keithom Urbanom u najstoržoj tajnosti angažira surogat-majku, koja im je krajem prošle godine rodila kćerkicu Faith. Kidman je u australskom showu 60 Minutes iskreno pričala o svojoj borbi da ima još jedno dijete.

– Svatko tko se našao u poziviji da želi dijete poznaje razočaranje, bol i osjećaj gubitka kod svakog neuspjelog pokušaja. Mi smo očajnički željeli dijete, a nikako nisam mogla zatrudnjeti – objasnila je Kidman te dodala kako je sretna što su našli ‘divnu ženu koja je trudnoću odradila umjesto njih. Faithino rođenje za glumicu je, kaže, bio duboko emocionalno i dirljivo iskustvo.

Rođenje Faith bračni par je doživio kao čudo, no ne isključuju da će imati još djece.

– Nikad ne bih rekla nikad. Ako pitate Keitha on je protiv toga, nada se da ja nisam poput moje sestre koja ima petero djece. No, ja sam u godinama kad više nije tako lako dobiti dijete.

Osim dvomjesečne Faith, Nicole Kidman ima dvoje posvojene djece, Isabellu i Connora, iz braka s Tomom Cruiseom i dvogodišnju kćerkicu Sunday Rose s Keithom Urbanom.

Linker
20. travanj 2024 01:27